Mylanta gáz

Használja a Mylanta Gas

Terápiás Osztály: puffadáscsökkentő

Simethicon is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Szimetikon kapható recept nélkül.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, szimetikon használják bizonyos betegek előtt a következő vizsgálatokat

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Ezt a gyógyszert tesztelték a gyermekek, és a hatásos dózis, nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma, mint ez a felnőtteknél.

Használata előtt Mylanta Gas

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata szimetikon idősek használatát más korcsoportokban.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely szimetikont. Lehet, hogy nem kifejezetten a Mylanta Gas. Kérjük, olvassa el gondosan.

A hatékony felhasználása szimetikon

Vedd ezt a gyógyszert étkezés után és lefekvés előtt a legjobb eredmény.

Szedő betegeknél a rágótabletta formájában ez a gyógyszer

Szedő betegek orális folyadék formában a gyógyszer

Kerüljük élelmiszerek, amelyek úgy tűnik, hogy növelje a gáz. Rágja élelmiszer alaposan és lassan. Csökkentse a levegő nyelés elkerülésével szénsavas, szénsavas italokat. Ne dohányozzon étkezés előtt. Rendszeres időközönként a székelési szokások és a rendszeres testmozgást. Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha egy alacsony nátriumtartalmú, alacsony cukortartalmú, vagy bármilyen más speciális diéta. A legtöbb gyógyszer tartalmaz több, mint a hatóanyagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ott nem olyan gyakori vagy fontos jelentett mellékhatások a gyógyszer. Azonban, ha bármilyen mellékhatást észlel, kérdezze meg orvosát.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség N kategória nem osztályozott

Helyes használata szimetikon

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Funkcionális Gyomor zavar szimetikont Mylicon, Phazyme, amiláz / celluláz / hyoscyamint / lipáz / phenyltoloxamine / proteáz, Maalox® Anti-gáz, Alka-Seltzer Anti-Gas

Gáz szimetikont Mylanta, Mylicon Aktívszenes

Műtét utáni Gas Pains szimetikon, vazopresszin, Mylicon, Phazyme, Pitressin, Maalox® Anti-Gas

Endoszkópia vagy Radiológiai prémedikáció diazepam, Valium, hioszciamin, szimetikon Levsin, Mylicon

 vagy csatlakozz a Mylanta Gas támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Mylanta Gas Side Effects

Mylanta gáz (szimetikon)