NABI-HB (intramuszkuláris)

hepatitis-a-TYE-tis B i-Mune-Glob-ue-lin

Az USA-ban.

Elérhető adagolási formák

Terápiás Osztály: Immune szérum

Hepatitis B immunglobulin (humán) injekció megelőzésére használják hepatitis B fordulhassanak elő HBsAg-pozitív májátültetésen átesett betegek májátültetést. Ez a gyógyszer is segít tartsa meg a szerzés beteg, ha ki lett téve a hepatitis B vírus.

Hepatitis B immunglobulin (humán) injekció lehet használni a következő betegek

Ezt a gyógyszert kell beadni csak vagy felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását hepatitis B immunglobulin injekciót a gyermekek között. Azonban, biztonságosságának és hatásosságának hoztak létre a gyerekek, akik részesülnek hasonló gyógyszerek megelőzésére a hepatitisz B fertőzés expozíció után a hepatitis B vírus.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát hepatitis B immunglobulin injekciót az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese-, máj-, vagy szívproblémák, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél a hepatitis B immunglobulin injekciót.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a hepatitis b immunglobulin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Nabi-HB. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert a kórházban. Ez a gyógyszer, mint egy lövés az izomba vagy vénába.

Ha ezt a gyógyszert megelőzésére hepatitis B fordulhassanak elő olyan betegeknél, akik májátültetésen, ezt a gyógyszert kap egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Ha ezt a gyógyszert megelőzésére hepatitis B fertőzés miután találkozott a hepatitis B vírus, meg kell adni, mint egy lövés az egyik az izmokat.

Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha hamarosan megkapjuk, miután kitéve hepatitis B Ha volt szexuális érintkezés a személy, aki a hepatitis B, akkor kaphatja ezt a gyógyszert 14 napon belül. Ha voltak kitéve valamilyen más módon, akkor ezt a gyógyszert 24 órán belül vannak kitéve hepatitis B

Lehet, hogy van egy második adag gyógyszer után 1 hónappal az első adag. Győződjön meg arról, hogy tisztában van a menetrend, ha szüksége van egy második adagot.

Ez a gyógyszer adható a baba, ha a baba anya hepatitisz B baba gyakran adják a gyógyszert 12 órán belül a születés után. Kérdezze meg kezelőorvosát, a menetrend, ha gyermekének szüksége ezt a gyógyszert.

Hepatitis B vakcina gyakran használják továbbá a hepatitis B immunglobulin. Győződjön meg róla, hogy megérti, ha akkor is szükség van a vakcina.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások minden problémát, amely okozhatja ezt a gyógyszert. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Hepatitis B immunglobulin injekciót okozhat súlyos allergiás reakciókat. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy kiütés; viszkető; az arc, a nyelv és a torok; légzési nehézség; vagy mellkasi fájdalom, miután megkapta a gyógyszert.

Ha Ön is inzulin vagy más cukorbetegség elleni gyógyszer, akkor tisztában kell lenniük a tünetek hipoglikémia (zavartság, ingerlékenység, kettős vagy homályos látás, és súlyos esetekben görcsroham vagy eszméletvesztés), mert ez a gyógyszer befolyásolhatja az eredményeket vércukor teszteket. Tudassa orvosával, ha azt tapasztalja, a hipoglikémia rendszeresen, míg ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták. A kockázata, hogy a vírust gyógyszerek emberi vérből már jelentősen csökkent az elmúlt években. Ez az eredmény a szükséges vizsgálati humán donorok bizonyos vírusok, és a szükséges tesztelése a gyógyszert, ha ez történt. Bár a kockázat csekély, beszéljen orvosával, ha aggályai.

Ez a gyógyszer okozhat vérrögök. Ez nagyobb valószínűséggel fordul elő, ha a kórtörténetében véralvadási problémák, szívbetegségek, vagy atherosclerosis (érelmeszesedés), vagy meg kell maradni az ágyban sokáig, mert a műtét vagy betegség. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha hirtelen mellkasi fájdalom, légszomj, súlyos fejfájás, lábfájás, vagy látászavar, a beszéd, vagy gyalog.

Beszéljen orvosával, mielőtt elindul az oltás vagy más vakcinák fogadása közben vagy után a hepatitis B immunglobulin. Bizonyos védőoltások nem működik olyan jól, használata közben ezt a gyógyszert.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Ez a gyógyszer befolyásolhatja az eredményeket az egyes orvosi vizsgálatok (például szerológiai vizsgálatok).

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.