Naglazyme

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Használja a Naglazyme

Farmakológiai Osztály: Enzyme

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát galszulfázt injekció gyermekek 5 éves és idősebb. Orvosa dönthet úgy, hogy ezt a gyógyszert gyermek 5 évesnél fiatalabb korban saját belátása szerint.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot kor hatásaival galszulfázt injekció geriátriai populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Naglazyme

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad Önnek vagy gyermekének ezt a gyógyszert a kórházban. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

A szokásos adag ütemezése ezt a gyógyszert, az egyik alkalommal hetente. Ezt a gyógyszert kell adni lassan, így a tűt a helyén marad, legalább 4 órán át.

Ön vagy gyermeke is kap gyógyszereket, amely segít megelőzni a lehetséges allergiás reakciók az injekció.

Ha lesz alkalmazni ezt a gyógyszert hosszú ideig, nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizni Ön vagy gyermeke rendszeres látogatók bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat komoly típusú allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy a nővért rögtön, ha van, szédülést, kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség vagy nyelési, vagy duzzanat a kéz, arc, vagy száját, miközben Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat fejfájást és bőrreakciók, mint a bőrkiütés vagy viszketés, miközben kapja az injekciót, vagy 24 órán belül megkapja azt. Kérdezze meg orvosát vagy a nővért rögtön, ha Ön vagy gyermeke a fenti tünetek bármelyikét.

Ez a gyógyszer is okozhat lázat és allergiás reakciókat. Ön vagy gyermeke megkapja megelőzésére szolgáló gyógyszerek ezeket a mellékhatásokat, és a gyógyszer is álmos. Ne közlekedjen, gépek, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha fáj a dereka, bénulás a végtagok, vagy elvesztése hólyag vagy bél szabályozásának miután megkapta ezt a gyógyszert. Ezek tünetei lehetnek nevezett állapot spinális vagy nyaki gerincvelő összenyomódása (SCC).

Orvosa az Ön vagy gyermeke, hogy csatlakozzon a beteg nyilvántartás a betegek ezt a gyógyszert. Ez segít az előrehaladás figyelemmel kísérése a betegség, míg a hosszú távú kezelést alkalmazni ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata Naglazyme

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Mucopolysaccharidosis VI-os típusú galszulfázt

 vagy csatlakozz a Naglazyme támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben Naglazyme

Naglazyme Side Effects

Naglazyme (galszulfázt)