naltrexon (orálisan) leírása és márkanevek

Naltrexon arra használják, hogy a kábító eltartottak abbahagyása narkotikumok maradni drogmentes. Azt is használják, hogy segítsen az alkoholisták maradni alkohol-mentes. A gyógyszer nem gyógyítja a függőség. Arra használják részeként egy átfogó program, amely magában foglalhatja tanácsadás, részvétel támogató csoport ülésein, és egyéb kezelési kezelőorvosa által javasolt.

A naltrexon nem narkotikum. Úgy működik, hogy gátolja a hatását a kábítószerek, különösen a “magas” “érzés, ami szeretne használni őket. Azt is elzárhatja a” magas “” érzés, hogy tehet a használni kívánt alkoholt. Ez nem jár kábító-szerű hatások vagy okozhat mentális vagy fizikai függőség. Ez nem akadályozza meg egyre csökkent, miközben ivott alkoholt.

A naltrexon okoz elvonási tüneteket akik fizikailag függő kábítószer. Naltrexon kezelés megkezdése után már nem függ a kábítószer. A hossza ehhez szükséges idő függhet ami narkotikus vettél, az összeget, amit vett, és mennyi ideig tartott ez. Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, feltétlenül közölje orvosával, ha úgy gondolja, hogy még mindig van az elvonási tüneteket.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Tabletta