naltrexon (szájon át) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Orvosa tenni bizonyos vérvizsgálatok, hogy ha a gyógyszer okoz nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer gátolja a “nagy” érzés kap a kábítószer (opioid) gyógyszerek, beleértve a heroin. Mivel naltrexon tehet meg érzékenyebb a kisebb opioiddózisokat mint amit korábban használt, akkor ne használja a heroin vagy más kábítószerek, hogy megszüntessék a gyógyszer csinál. Lehet túladagolás és fejlesztése komoly problémákat.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos máj-. Hívja fel orvosát azonnal, ha elkezdi, amelynek sötét vizelet, fájdalom a has felső részén, vagy sárgás szem vagy a bőr használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer fokozhatja öngyilkossági gondolatok. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha kezd érezni többet nyomott. Szintén tájékoztassa orvosát, ha gondolatok fáj magad. Bármilyen szokatlan gondolatok vagy viselkedés, hogy baj van, különösen, ha azok az új vagy rosszabbodnak gyorsan. Győződjön meg róla, hogy a gondozó tudja, ha fáradtnak érzi magát minden alkalommal, alvás sokkal több vagy sokkal kevesebb, mint máskor, úgy érzi, reménytelen vagy tehetetlen, vagy ha alvászavar, ideges könnyen, egy nagy energiaárak növekedése, vagy kezdje el jár vakmerő. Szintén tájékoztassa orvosát, ha hirtelen vagy erős érzelmek, mint például ideges, dühös, nyugtalan, erőszakos, vagy félek.

Ne feledje, hogy naltrexon csak egy része a kezelést. Ügyeljen arra, hogy kövesse az orvos utasítására, köztük látta a terapeuta és / vagy részt vesz támogató csoport ülésein rendszeresen.

Ne próbálja hatásainak leküzdésére naltrexon azáltal narkotikumok. Ehhez okozhat kómát vagy halált okozhat. Ön érzékenyebbek lehetnek a hatását a kábítószerek, mint akkor volt megkezdése előtt a naltrexon terápia.

A naltrexon blokkolja a hasznos hatását narkotikumok. Mindig használjon nem kábító gyógyszert a fájdalom kezelésére, hasmenés vagy köhögés. Ha bármilyen kérdése van a megfelelő gyógyszert kell használni, kérdezze meg orvosát.

A naltrexon nem akadályozza meg a vírussal romlik, ha alkoholt iszik. Ne szedje a naltrexon érdekében vezessen, vagy más tevékenységek közben az alkoholos befolyásoltság.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, aluszékonyságot okozhat, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Ha ezek közül bármelyik mellékhatás előfordul, ne vezessen, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber szedésének naltrexon.

Soha ossza meg ezt a gyógyszert másokkal, különösen valaki, aki használja a kábítószer. A naltrexon okoz megvonási tüneteket az emberek, akik a kábítószer.

Mondja az összes orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és megy, hogy szed naltrexon.

Javasoljuk, hogy készítsen azonosító arról, hogy szed naltrexon. Azonosító kártyák állhat rendelkezésre orvosától.