Nasacort

Használja a Nasacort

Terápiás Osztály: Gyulladásgátló

Farmakológiai Osztály: Triamcinolone

Triamcinolone egy szteroid (kortizon-szerű gyógyszer). Úgy működik, hogy megakadályozza a gyulladás fordul elő, hogy az allergiás reakciók.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát triamcinolon orrspray gyermekeknek 2 éves és idősebb. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították alatti gyermekek 2 éves korig.

Használata előtt Nasacort

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát triamcinolon orrspray az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél triamcinolon orrspray.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek triamcinolon. Lehet, hogy nem kifejezetten a Nasacort. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer jön betegtájékoztatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni az orrát. Nem értem ezt a gyógyszert a szemébe vagy a szájába. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le azonnal vízzel és hívja orvosát azonnal.

Ne használja ezt a gyógyszert, minden más orra probléma ellenőrzése nélkül orvosával.

Ahhoz, hogy a spray-

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata triamcinolon

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy Ön vagy gyermeke továbbra is használni.

Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem javulnak 3 héten belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer növeli a kockázatát, hogy bizonyos nemkívánatos hatásokat az orrát. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke véres váladék, fekélyek az orrban, megmagyarázhatatlan orrvérzés, vagy egy sípoló hang, ha lélegzik használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat rigó (egyfajta gombás fertőzés) az orrban vagy a torokban. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke fehér foltok a torokban, vagy fájdalom, amikor eszik, vagy lenyelni.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha látászavarok, mint például homályos látás, nehezen olvasható, vagy szemfájdalom kezelés alatt vagy után. Orvosa a szemed által ellenőrzött egy szem orvost.

Óvintézkedések használat közben Nasacort

Lehet könnyebben kaphat fertőzést használata közben ezt a gyógyszert. Kerüljük körüli ember, aki beteg, vagy fertőzések, például bárányhimlő vagy kanyaró vagy ha még soha nem volt ilyen fertőzések vagy immunizált. Ez különösen fontos a gyermekek számára. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha úgy gondolja, hogy ki voltak téve a bárányhimlő vagy kanyaró.

Ez a gyógyszer növelheti a kockázata annak, mellékvese, amely kevésbé aktív, mint a normális. A mellékvese szteroidok teszi a szervezet számára. Ez nagyobb valószínűséggel számára, akik használják a szteroidok hosszú ideig vagy nagy adagokat. Kérdezze orvosát, ha Ön vagy gyermeke bármilyen a következő tünetek: a bőr elváltozása, hasmenés, szédülés, ájulás, étvágytalanság, depresszió, hányinger, bőrkiütés, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy hányás.

Ez a gyógyszer okozhat gyermekek lassabban növekednek, mint a normális. Ez okozza a gyermek nem hízik, vagy kap magasabb. Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, hogy gyermeke nem növekszik megfelelően, vagy ha bármilyen kérdése van ezzel.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Nasacort Side Effects

Nasacort (triamcinolon orr)

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Allergiás rhinitis prednizolon, prometazin, Zyrtec, flutikazon nazális, loratadin, Flonase, Benadryl montelukaszt, cetirizin, Singulair, triamcinolon, Claritin, dexametazon, difenhidramin, metil Phenergan, Nasonex, fexofenadin, budezonid nazális, Allegra, Decadron, klórfeniramin, Medrol Dosepak , azelasztin orr