navane

A család ismert gyógyszerek tioxantének használják a kezelés idegrendszeri, mentális és érzelmi körülmények között. Javítása az ilyen körülmények között valószínűleg az a hatása ezeknek a gyógyszereknek a idegpályákon meghatározott területeken az agy.

Tioxantén gyógyszerek állnak rendelkezésre csak az orvos receptet.

Használja a Navane

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Egyes mellékhatások, mint például izomgörcsök, az arc, a nyak és a hát, tic-szerű vagy rángás mozgások, képtelenség, hogy mozog a szeme, kanyargó, a test, vagy gyengeség a karok és a lábak, nagyobb valószínűséggel fordulnak elő gyermekeknél , akik általában érzékenyebbek, mint a felnőttek, hogy a mellékhatások a tioxantének.

Székrekedés, szédülés vagy ájulás, álmosság, szájszárazság, remegés a kéz és az ujjak, és tünetei retardált mozgászavarok (mint például a gyors, féregszerű mozgások a nyelv vagy más akaratlan mozgások, a száj, a nyelv vagy az állkapocs, és / vagy a karok és lábak) különösen valószínű idős betegeknél, akik általában érzékenyebbek, mint a fiatalabb felnőttek hatásainak tioxantének.

Vizsgálatokat nem végeztek terhes nők. Bár az állatkísérletek nem bizonyították, hogy tioxantének születési rendellenességeket okozhat, a vizsgálatok kimutatták, hogy ezek a gyógyszerek csökkenését okozza, a termékenység és kevesebb sikeres terhesség.

Nem ismert, ha tioxantének átjut az anyatejbe. Azonban a hasonló gyógyszerek ideges, szellemi vagy érzelmi feltételei nem adja át az anyatejbe, álmosságot és növeli a más problémák az ápolási baba. Ügyeljen, hogy megbeszélte volna a kockázatok és előnyök a gyógyszer orvosával.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata előtt Navane

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a gyógyszer lehet venni étellel vagy egy teli pohár (8 uncia) vizet vagy tejet, hogy csökkentse gyomor irritációt.

Szedő betegek thiothixene belsőleges oldat

Ne vegyen be több ebből a gyógyszerből, vagy vigye el gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ez különösen fontos akkor, amikor ezt a gyógyszert gyermekeknek adják, mivel azok nagyon erősen reagálnak a hatásait.

Néha ezt a gyógyszert kell venni néhány héttel teljes hatás eléréséig.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi az adagolás a gyógyszer módosítani kell, ha szükséges, és szintén csökkenti a mellékhatások lehetősége.

Ne hagyja abba a gyógyszer szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget szed leállítása előtt teljesen. Ez megakadályozza, hogy a mellékhatások és megakadályozza a feltételt a rosszabbodását.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen ilyen antidepresszánsok használata közben ezt a gyógyszert.

Ne szedje ezt a gyógyszert, egy órán belül savkötők vagy gyógyszert a hasmenés. Figyelembe őket egymáshoz túl közel teheti ezt a gyógyszert, kevésbé hatékony.

Mielőtt bármilyen beavatkozás, fogászati ​​kezelés, vagy sürgősségi ellátást, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használja ezt a gyógyszert. Figyelembe tioxantének gyógyszerekkel együtt, amelyek során sebészeti vagy fogászati ​​vagy sürgősségi kezelések fokozhatják a központi idegrendszeri depresszív hatást.

Helyes használata Navane

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy lesz álmos vagy csökkenti az éberséget, mint általában, különösen az első néhány hét a gyógyszert hoztak. Még ha ezt a gyógyszert szedi csak lefekvéskor, akkor álmos vagy csökkenti az éberséget a felmerülő. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás fordulhat elő, amíg ezt a gyógyszert szedi, különösen, ha felkel a fekvő vagy ülő helyzetben. Felállt, lassan segíthet. Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer is izzad, ami azt a testhőmérséklet emelkedik. Használja extra arra, hogy ne a túlmelegedéstől sportolás közben, vagy meleg időben, amíg ezt a gyógyszert szedi, mert túlmelegedés vezethet hőguta. Továbbá, forró fürdő, vagy szauna tehet úgy szédülés vagy ájulás közben ezt a gyógyszert szedi.

Tioxantének okozhatja a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre, mint az normálisan. Napfényt, akár rövid ideig okozhat bőrkiütés, viszketés, bőrpír vagy elszíneződés a bőrön, vagy súlyos leégés. Amikor elkezdi szedni ezt a gyógyszert

Ha van egy súlyos reakció a nap, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer okozhat a szájszárazság. Mert átmeneti mentességet, használjon cukormentes rágógumi és cukorka, olvadék bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Ha szed folyékony formában a gyógyszer, próbálja elkerülni ömlött a bőrére vagy a ruhájára. Bőrkiütés és irritáció okozták hasonló gyógyszerek.

Ha ezt a gyógyszert injekcióként

Óvintézkedések használat közben Navane

Együtt a szükséges hatást, tioxantének néha súlyos mellékhatásokat okozhatnak. Tardiv dyskinesia (mozgási rendellenesség) előfordulhat, és lehet, hogy nem megy el, miután abbahagyja a gyógyszert. Jelei retardált mozgászavar tartoznak a finom, féregszerű mozgások a nyelv vagy más akaratlan mozgások, a száj, a nyelv, az arc, az állkapocs, vagy a karok és lábak. Egyéb súlyos, de ritka mellékhatás is előfordulhat. Néhány ezek közül a mellékhatások, beleértve a súlyos izommerevség, láz, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, gyors szívverés, nehezített légzés, fokozott verejtékezés, húgyhólyag feletti kontroll elvesztése, és görcsök, lehet jele nevezett állapot neuroleptikus malignus szindróma. Ön és orvosa meg kell beszélnie a jó ezt a gyógyszert fogja tenni, valamint a kockázatokat figyelembe azt.

Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Abba a gyógyszer szedését, és kap sürgős segítséget azonnal, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután abba a gyógyszer szedését a szervezet idő kell beállítani, különösen akkor, ha vette a gyógyszert nagy dózisban, vagy hosszú ideig. Ha idő előtt abbahagyja túl gyorsan, a következő megvonási tünetek léphetnek fel, és jelenteni kell az orvos

Bár nem minden a fent felsorolt ​​mellékhatások számoltak minden tioxantének, azokat számoltak legalább az egyiket. Azonban, mivel ezek a gyógyszerek nagyon hasonló, bármely fenti mellékhatások fordulhatnak elő ezek közül bármelyik.

Navane Side Effects

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.