navstel

Mi Navstel?

Navstel használják, hogy fenntartsák a természetes állapota a szem során a sebészeti eljárás például a szürkehályog-műtét.

Navstel is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Navstel használják fenntartani a természetes állapota a szeme szemműtétek során.

Fontos információ

A műtét után, forduljon orvoshoz, ha látási problémák, szemfájdalom vagy bőrpír, vagy fokozott fényérzékenység.

Annak érdekében, hogy Navstel biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

cukorbetegség; vagy

Egy előfordult glaukóma.

Mielőtt megkapta Navstel

A kormány Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy Navstel károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Nem ismert, hogy Navstel átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Mondja el orvosának, ha szoptat egy kisbabát.

Navstel fecskendeznek a szem a műtét során. Egy egészségügyi szolgáltató megadja az injekciót.

Mert kap Navstel a műtéti körülmények, akkor nem valószínű, hogy kihagyjon egy adagot.

Mivel ezt a gyógyszert kap egy egészségügyi szakember orvosi környezetben, a túladagolás előfordulása nem valószínű.

Kövesse az orvos utasításait korlátozásokat az élelmiszer, ital, vagy a tevékenység.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Navstel: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha van

látási problémák

szemfájdalom vagy bőrpír; vagy

fokozott fényérzékenység.

Gyakori Navstel mellékhatás lehet

fejfájás; vagy

Enyhe kellemetlen érzés a szemben.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Nem valószínű, hogy más gyógyszerek szedése orálisan vagy injekció lesz hatással Navstel használt szemében. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Mondd minden a egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek.

Fontos: Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a közölt információk pontosak, up-to-date, és teljes, de nem garantálja az erre a célra készült. Kábítószer itt szereplő információk lehetnek időben érzékeny. Multum kábítószer információ információs forrás célja, hogy segítse az engedéllyel egészségügyi szakemberek gondozásában a betegek és / vagy, fogyasztók megtekintésével szolgáltatás kiegészítéseként, és nem helyettesíti a szakértelem, készség, tudás és megítélés az egészségügyi szakemberek. A hiánya figyelmeztetés egy adott gyógyszer vagy gyógyszer-kombináció semmilyen módon nem úgy kell értelmezni, hogy jelezze, hogy a gyógyszer vagy hatóanyag-kombináció biztonságos, hatásos vagy megfelelő az adott páciens számára. Az itt szereplő információk nem fedezésére minden lehetséges felhasználási, irányokat, óvintézkedések, figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönhatások, allergiás reakciók, vagy káros hatások.

1.01.2013-03-12, 10:06:32

Hogyan Navstel adott?

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Szemészeti Sebészet lidokain szemészeti, Alcaine, Akten, Omidria, Ophthetic, proparakain szemészeti, Balanced Salt Solution, BSS, Endosol Extra

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Mi történik, ha túladagolás?

Mit kell elkerülni?

Navstel mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Navstel?

Navstel (szemészeti öntözés, intraocularis szemészeti)