neomicin, polimixin B, és bacitracin szemészeti

Terápiás Osztály: Antibiotikum kombináció

Felhasználás neomicin, polimixin B, és bacitracin

Kémiai Osztály: Aminoglikozid

Neomicin, polimixin B és bacitricin kombináció csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Neomycin, polimixin B és bacitracin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a neomicin, polimixin B és bacitracin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok a neomicin, polimixin B és bacitricin volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata neomicin, polimixin B és bacitracin kombináció gyermekek használatára más korcsoportokban.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata neomicin, polimixin B és bacitracin kombináció az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt neomicin, polimixin B, és bacitracin

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Használni

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja neomicin, polimixin B és bacitricin a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek nem múlnak. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot a neomicin, polimixin B, és bacitracin eltérő lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisok neomicin, polimixin B, és bacitracin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag neomicin, polimixin B és bacitracin, alkalmazza azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Az alkalmazás után, szemkenőcsök általában okoznak a látását elhomályosítja egy pár percig.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Helyes használata neomicin, polimixin B, és bacitricin

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Kötőhártya-gyulladás, bakteriális ciprofloxacin szemészeti, azitromicin szemészeti, levofloxacin szemészeti, erythromycin szemészeti, gentamicin szemészeti

Szemhéjgyulladás Maxitrol, Blephamide, Cortisporin Szemészeti felfüggesztése, Neo-Poly-Dex

Hordeolum Polycin, Neocin, AK-Poly-Bac

Kötőhártya-gyulladás diclofenac szemészeti, kromolin szemészeti, Maxitrol, Blephamide, Cortisporin Szemészeti felfüggesztése, Neo-Poly-Dex

Óvintézkedések Míg használata neomicin, polimixin B, és bacitracin

 vagy csatlakozz a bacitracin / neomicin / polymixin b támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

neomicin, polimixin B, és bacitracin Side Effects

bacitracin / neomicin / polymixin b szemészeti