Neosporin af lokális

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Használja a Neosporin AF

Kémiai Osztály: Imidazole

Néhány ilyen készítmények lehetnek recept nélkül kapható.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlítására használt helyi mikonazolra gyermekek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlítására használt helyi mikonazolra idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata előtt Neosporin AF

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos műanyagot tartalmazó mikonazol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Neosporin AF. Kérjük, olvassa el gondosan.

Tartsa ezt a gyógyszert ne menjen a szemébe.

Elegendő a szükséges mikonazol, hogy fedezze az érintett területen, és dörzsölje be gyengéden.

Ahhoz, hogy a aeroszol por formájában mikonazol

Ahhoz, hogy a aeroszol oldat formájában mikonazol

Ahhoz, hogy a por alakú mikonazol

Amikor mikonazol kezelésére használják bizonyos típusú gombás fertőzések a bőrön, okkluzív kötés (légmentes burkolat, mint a konyhai műanyag csomagolást) nem kell alkalmazni át ezt a gyógyszert. Ehhez irritációt okozhat a bőrön. Ne alkalmazza szigetelő kötés alatt ezt a gyógyszert, hacsak nem arra irányulnak, hogy erre az orvosa.

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha az Ön állapota javult. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tárolja a tartály szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Nem fagyasztható. Ne tartsd meg ezt a gyógyszert, az autóban, ahol lehet kitéve szélsőséges hideg vagy meleg. Ne lök lyukak a dobozba, vagy dobja tűzbe, még ha a tartály üres.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a bőr probléma nem javul 4 héten belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg kezelőorvosát.

Helyes használata mikonazol

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Óvintézkedések használat közben Neosporin AF

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hüvelyi gombás fertőzése flukonazol, nisztatin helyileg, klotrimazol helyileg, Diflucan, Acidophilus, mikonazol lokális

Külsőleges Candidiasis nystatin helyileg, klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin, Lamisil, mikonazol lokális

Moly Corporis klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin, Lotrisone, Lamisil

Szájpenész flukonazol, nystatin, klotrimazol, Diflucan, Acidophilus, mikonazol

Neosporin AF Side Effects

mikonazol lokális