nephrosis szindróma felnőtteknél

Nephrosis szindróma felnőtteknek

Mi nephrosis szindróma?

Mi nephrosis szindróma ?; Mi okozza nephrosis szindróma ?; Mik a jelei és tünetei nephrosis szindróma ?; Mik a szövődmények nephrosis szindróma ?; Hogyan nephrosis szindrómában diagnosztizálták ?; Hogyan nephrosis szindrómában kezeljük ?; Evés, Diéta és Táplálkozás; Rámutat arra, Emlékezz;

Számos szervezet támogatást nyújt a betegek és az egészségügyi szakemberek. Tekintse meg a teljes listát a vese és urológiai betegségek szervezetek. (PDF, 345 KB)

Nephrosis szindróma egy gyűjtemény a tünetek azt jelzik, hogy a vesekárosodás. Nephrosis szindróma a következőket tartalmazza

Albumin olyan fehérje, amely úgy működik, mint egy szivacs, rajz felesleges folyadékot a test a véráramba, ahol megmarad, amíg eltávolítjuk a vesékben. Albumin szivárog a vizeletbe, és a vér elveszíti azt a képességét, hogy elnyelje a felesleges folyadékot a test, ami ödéma.

Nephrosis szindróma eredményei a probléma a vesék szűrő, az úgynevezett glomerulusok. Glomerulus apró erek a vesék eltávolítására a hulladékok és a felesleges folyadékot a vérből, és elküldi azokat a hólyag vizelettel.

Mi okozza nephrosis szindróma?

Mint a vér áthalad egészséges vese, a glomerulusok kiszűrni a salakanyagok és lehetővé teszi a vér, hogy megtartja a sejtek és proteinek a szervezetnek szüksége van. Azonban fehérjék a vérben, mint például albumin, szivároghat a vizeletben, amikor a glomerulusok sérült. Nephrosis szindróma, sérült glomerulusokat hogy 3 gramm vagy több fehérje szivárog a vizeletbe át mérve 24 órás időszak, amely több mint 20-szer annyi, hogy az egészséges glomerulus lehetővé.

proteinuria-nagy mennyiségű fehérje a vizeletben; hiperlipidémia-normálisnál magasabb a zsír és a koleszterin szintjét a vérben; ödéma, vagy duzzanat, általában a lábakban vagy a lábát boka és ritkábban a kezét vagy arcát; hypoalbuminia-alacsony albumin a vérben

Mint a vér áthalad egészséges vese, a glomerulusok kiszűrni a salakanyagok és lehetővé teszi a vér, hogy megtartja a sejtek és proteinek a szervezetnek szüksége van.

hízás; fáradtság; habos vizelet; étvágytalanság

Nephrosis szindróma okozhatják betegségek, amelyek befolyásolják csak a vese, mint például a fokális szegmentális glomerulosclerosis (FSGS), vagy hártyás nephropathia. Betegségek, amelyek befolyásolják csak a vese nevezik elsődleges oka a nephrosis szindróma. A glomerulus általában a célok ezen betegségek oka annak, hogy még nem teljesen ismertek. In FSGS-a leggyakoribb elsődleges oka a nephrosis szindrómát hegszövet formák részein a glomerulus. Ebben hártyás vesebaj, immun molekulák káros lerakódások képződését okozhatja a glomerulus.

Nephrosis szindróma is okozott szisztémás betegségek, amelyek olyan betegségek, amelyek befolyásolják számos testrészek, például a cukorbetegség vagy a lupus. Szisztémás betegségek, amelyek befolyásolják a vesék úgynevezett másodlagos okai nephrosis szindróma. Több mint 50 százaléka a nephrosis szindróma esetek felnőttek másodlagos okok, a cukorbetegség a leggyakoribb. 1

hipotireózis-olyan állapot, amelyben a pajzsmirigy nem termel elegendő pajzsmirigyhormon, hogy megfeleljen a szervezet igényeinek; anémia-egy olyan állapot, amelyben a vörösvértestek kevesebb vagy kisebb, mint a normális, ami azt jelenti, kevesebb oxigént hajtjuk, hogy a szervezet sejtjeinek; a koszorúér-betegség, más néven a szívkoszorúér-betegség-szívbetegség által okozott érszűkülete vérellátását a szív; magas vérnyomás, más néven hipertónia-egy olyan állapot, ahol a vér átfolyik a véredények erővel nagyobb, mint a normál; akut vese sérülés hirtelen és ideiglenes elvesztése vesefunkció

proteinuria-nagy mennyiségű fehérje a vizeletben; hiperlipidémia-normálisnál magasabb a zsír és a koleszterin szintjét a vérben; ödéma, vagy duzzanat, általában a lábakban vagy a lábát boka és ritkábban a kezét vagy arcát; hypoalbuminia-alacsony albumin a vér

Amellett, hogy a proteinuria, hyperlipidaemia, ödéma és hypoalbumina emberek nephrosis szindróma tapasztalhatnak

A veszteség különböző fehérjék a szervezetben vezethet, hogy a különböző komplikációk emberek nephrosis szindróma. Vérrögök alakulhatnak ki, ha a fehérjék, amelyek rendszerint megakadályozzák őket elvesznek a vizelettel. A vérrögök elzárhatják a véráramlást és az oxigén egy érbe. Elvesztése immunglobulinok-immunrendszer fehérjék, amelyek segítenek a betegség elleni küzdelemre és fertőzésmentes növekedéséhez vezet a fertőzések kockázatát. Ezek a fertőzések közé tartozik a tüdőgyulladás, a tüdő fertőzés; cellulitis, bőrfertőzés; peritonitis, hasi fertőzése; és az agyhártyagyulladás, a agy és a gerinc fertőzés. Gyógyszerek adott kezelésére nephrosis szindróma is növelheti annak kockázatát, ezeket a fertőzéseket. Egyéb szövődmények nephrosis szindrómát közé

Mik a jelei és tünetei nephrosis szindróma?

Vizelet mintákat vesznek diagnosztizálni emberek gyanús nephrosis szindróma.

Nephrosis szindróma diagnosztizálnak, ha nagy mennyiségű fehérje megtalálható a vizeletben. A vér albumin nevű fehérje teszi ki sok a fehérje, amely elveszik, de sok más fontos fehérjék esetében is elvesztette nephrosis szindróma.

A jelenléte albumin a vizeletben kimutatható egy tesztcsík végeztük a vizeletminta. A vizelet mintát kell gyűjteni egy speciális tartályban egy egészségügyi szolgáltató iroda, kereskedelmi létesítmény, és lehet tesztelni ugyanazon a helyen, vagy küldeni a laborba elemzésre. A vizsgálat során egy nővér vagy technikus helyen egy csík a vegyszerrel kezelt papír, az úgynevezett nívópálcával, a vizeletben. Foltok a tesztcsík színe megváltozik, ha fehérje van jelen a vizeletben.

A pontosabb mérés általában szükséges a diagnózis megerősítéséhez. Vagy egy vizeletminta, vagy a 24 órán át gyűjtött vizelet lehet küldeni a laborba elemzésre. Az egyetlen vizeletmintát, a labor intézkedéseket az albumin és a kreatinin, a salakanyag a normális izom lebontását. Az összehasonlítás a mérések nevezzük vizelet albumin-To-kreatinin arány. Vizeletmintát, amely több, mint 30 mg albumin minden egyes gramm kreatinin problémát jelezhet. A 24 órán át gyűjtött vizelet, a labor intézkedések csak az összeg albumin jelen. Az egységes vizeletmintát könnyebb gyűjteni, mint a 24-órás mintát, és általában elegendő, hogy erősítse meg diagnózist, bár a 24-órás gyűjtemény lehet használni bizonyos esetekben.

Miután nephrosis szindróma diagnózisa, vérvizsgálat általában szükség van, hogy ellenőrizze a szisztémás betegségek okozhatják a nephrosis szindrómát, és hogy megtudja, milyen jól veséi összességében. A vérvizsgálat során vérvétel egy egészségügyi szolgáltató iroda, kereskedelmi létesítmény és elküldi a mintát a laborba elemzésre.

Bár vérvizsgálat felé mutatnak szisztémás betegségek, a vese biopszia rendszerint diagnosztizálásához szükséges konkrét alapbetegség okozza a nephrosis szindróma és hogy meghatározzák a legjobb kezelés. A vesebiopszia olyan eljárás, amely magában foglalja, hogy egy darab a vese szövet vizsgálatra mikroszkóppal. Vese biopszia végzi az egészségügyi szolgáltató egy kórházban fénnyel nyugtatás és helyi érzéstelenítő. A biopszia gyakran nincs szükség a cukorbetegek, mert az a személy, kórtörténete és laboratóriumi tesztek elég lehet diagnosztizálni a problémát, hogy hatására a cukorbetegség.

Kezelése nephrosis szindróma magában hátterében meghúzódó ok, valamint lépéseket csökkenti a magas vérnyomást, ödéma, magas koleszterinszint, és a fertőzés kockázatát. A kezelés általában magában foglalja a gyógyszerek és a változások a diéta.

Gyógyszerek, hogy csökkenti a vérnyomást is jelentősen lassítani a vesebetegség okozó nephrosis szindróma. Kétféle vérnyomáscsökkentő gyógyszerek, angiotenzin-konvertáló enzim (ACE) inhibitorok és az angiotenzin receptor blokkolók (ARB-k), amelyek bizonyítottan hatékony progressziójának lassítására vesebetegség csökkentésével a nyomás a glomerulusok és ezáltal csökkenti a proteinuria. Sok embernek van szüksége két vagy több gyógyszert, hogy ellenőrizzék a vérnyomást. Amellett, hogy az ACE-gátló vagy egy ARB, vizelethajtó-a gyógyszert, amely segíti a vesék folyadékot távolítanak el a vér-is hasznosak lehetnek abban, hogy csökkenti a vérnyomást, valamint ödéma. Béta-blokkolók, kalciumcsatorna-blokkolók és egyéb vérnyomás gyógyszeres kezelés is szükség lehet.

Sztatin gyógyszereket lehet adni a koleszterinszint.

Emberek nephrosis szindrómában kell kapnia a pneumococcus vakcina, amely védelmet nyújt a baktérium gyakran okoz fertőzést, és éves influenza elleni védőoltást.

Vérhígító gyógyszerek általában csak adott emberek nephrosis szindrómát, akiknél egy vérrög; ezek a gyógyszerek nem használnak, mivel a megelőző intézkedés.

Mik a szövődmények nephrosis szindróma?

Nephrosis szindróma elmehet, ha a kiváltó ok nem kezelték. További információk kezelésére a mögöttes okok nephrosis szindróma biztosított theernment egészségügyi témában, glomeruláris betegségek.

hízás; fáradtság; habos vizelet; étvágytalanság

Hogyan nephrosis szindróma diagnosztizálható?

Étkezési, étrend és táplálkozás nem mutatták ki, hogy szerepet játszanak okozó vagy megelőzésére nephrosis szindróma felnőtteknél. Azoknak az embereknek, akik kifejlesztették a nephrosis szindrómát, ami korlátozza bevitt élelmi nátrium, gyakran só, és a folyadék is ajánlott, hogy segítsen csökkenteni ödéma. A diéta alacsony a telített zsír és a koleszterin is ajánlott, hogy segítsék hyperlipidaemia.

A National Institute of Diabetes and Digestive és vesebetegségek zati) és egyéb alkatrészek theernment zati) irányítja és támogatja a kutatást a sok betegségek és állapotok.

Mik azok, és azok az Ön számára ?; része a klinikai kutatás és a szíve minden orvostudományi fejlődés. nézd meg az új módja, hogy megakadályozzák, felderítsék, illetve a betegségek gyógyítására. A kutatók azt is használja, hogy nézd meg egyéb szempontok ellátás, például javítja az életminőséget a krónikus betegségek. Tudja meg, ha az Ön számára megfelelő.

Mi nyitottak ?; A jelenleg nyitott és toborzó is megtekinthető www.ClinicalTrials.

Ez az információ tartalmazhat tartalmat a gyógyszereket, és amikor azt az előírt módon a feltételeket bánnak. Amikor elkészült, a tartalom szerepel a legfrissebb rendelkezésre álló információk. Frissítések, vagy kérdése van bármilyen gyógyszert, forduljon a US Food and Drug Administration ingyenesen hívható 1-888-INFOernment (1-888-463-6332), illetve látogasson wwwernment. Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató a további információkért.

Hogyan nephrosis szindróma kezelni?

Étkezés, Étrend, és Táplálkozás

Theernment szeretnék köszönetet mondani; Patrick Gipson, M. D. és Matthias Kretzler, M. D., mind a University of Michigan Medical Center

Rámutat arra, Emlékezz

február 2014