neti pot: lehet ez világos az orra?

A neti pot egy tartály tervezett öblítse törmeléket vagy váladék az orrüregben. Lehet használni a neti pot tüneteinek kezelésére nazális allergiák, arcüreg problémák, vagy megfázás.

Ha úgy dönt, hogy a saját sós oldat, ezért fontos, hogy palackozott vizet használni, hogy már desztillált vagy sterilizált. A csapvíz elfogadható, ha ez már áthaladt a szűrőn pórus mérete 1 mikron vagy kisebb, vagy ha ez már forraljuk néhány percig, majd hagyjuk kihűlni, amíg langyos.

Ahhoz, hogy a neti pot, döntse a fejét oldalra a mosogató fölé, és helyezze a kifolyó a neti pot a felső orrlyukba. Légzés keresztül nyitott szájjal, óvatosan öntsük a sós oldatot a felső orrlyuk, hogy a folyadék folyik át az alsó orrlyukba. Ismételjük a másik oldalon.

Feltétlenül öblítse öntözési eszköz minden használat után a hasonlóan desztillált, steril, előzetesen felforralt és lehűtött, vagy szűrt vizet, és hagyja szabad levegőn megszáradni.

Neti edények gyakran elérhető a gyógyszertárakban és bioboltokban, valamint az interneten. Beszéljen orvosával, hogy ha az orr öblítés van az Ön számára.

Val vel

keresse fel orvosát