nia-chrom

A szervezetnek szüksége van a króm a normális növekedéshez és az egészség. Azoknál a betegeknél, akik nem képesek elég króm a rendszeres táplálkozás, vagy akik szükség van több a króm, króm-kiegészítők lehet szükség. Ezek általában szájon de egyes betegek esetében a fogadására injekcióval. A króm segíti a test használat cukor megfelelően. Azt is szükség van a bontás fehérjék és zsírok.

Hiánya króm vezethet idegi problémák és csökkentheti a szervezet képességét, hogy használja a cukor megfelelően.

Használja a Nia-Chrom

Nincs elegendő bizonyíték arra, hogy figyelembe krómkiegészítők javítja a tested használja a cukor (glükóz tolerancia).

Injekciós króm adja, vagy felügyelete alatt egy egészségügyi szakember. Egyéb formák kapható recept nélkül.

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

Chromium megtalálható különböző élelmiszerek, beleértve a sörélesztő, borjú máj, amerikai sajt, és a búzacsíra.

A napi adag króm szükséges meghatározása számos különböző módon.

Mivel hiányzik a króm ritka, nincs RDA vagy RNI érte. Normál napi ajánlott bevitel króm általában meghatározása a következő

Ha szed egy étrend-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezek a kiegészítők, a következőket kell figyelembe venni

A diéta fontosságáról

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Különösen fontos, hogy Ön kap elég vitamint és ásványi, ha teherbe esik, és hogy továbbra is megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag az egész terhesség alatt. Az egészséges növekedés és a magzat fejlődése függ a folyamatos tápanyagellátás az anyja. Azonban figyelembe nagy mennyiségű étrend-kiegészítő a terhesség alatt káros lehet az anya és / vagy a magzat, és el kell kerülni.

Fontos, hogy megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag, hogy a baba is kap a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek növekszik megfelelően. Azonban figyelembe nagy mennyiségű étrend-kiegészítő szedése szoptatás káros lehet az anya és / vagy a baba, és el kell kerülni.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát az étrend-kiegészítők ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz krómot kiegészítés. Lehet, hogy nem kifejezetten a Nia-Chrom. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha kihagy figyelembe krómkiegészítők egy vagy több napig nincs ok az aggodalomra, mert időbe telik, amíg a tested, hogy súlyosan alacsony króm. Azonban, ha az egészségügyi szakember által javasolt bevenni króm, próbáld megjegyezni, hogy azt mint irányított minden nap.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Nincs mellékhatás vagy túladagolást jelentettek a króm. Azonban, kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha szokatlan hatást észlel, miközben a gyógyszert szedi.

Elérhetőség OTC Over the counter

Használata előtt Nia-Chrom

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Vitamin / ásványi anyag kiegészítés és a hiány a folsav, vas-szulfát, Centrum, ergokalciferol, vitamin, D2, tiamin, cink, szelén, Drisdol, króm-pikolinát, Feosol Eredeti, riboflavin, multivitamin ásványi anyagokkal, Dialyvite, cink-szulfát

Helyes használata króm kiegészítés

Nia-Chrom Side Effects

króm-pikolinát