nikotin orális, transzdermális

Használja a nikotin

Terápiás osztály: dohányzás abbahagyását Agent

Farmakológiai Osztály: kolinerg

nikotin kapható recept nélkül, de korát (18 éves vagy idősebb) van szükség.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A nikotin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a nikotin vagy egyéb gyógyszereket. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor a hatását a nikotin tapaszokat a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták. Kis mennyiségű nikotin okozhat súlyos nemkívánatos hatások a gyermekek, és foltok tartalmaz elegendő nikotin okoz problémákat, beleértve a használt tapaszt.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat az életkor a hatását a nikotin tapaszokat geriátriai betegekben.

Használat előtt a nikotin

Tanulmányok a nők szoptatás bizonyították káros csecsemő hatásokat. Egy másik, hogy ezt a gyógyszert kell felírni, vagy abba kell hagynia a szoptatást használata közben a nikotin.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed nikotin, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata a nikotin bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát nikotin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Használja a foltok pontosan célzott az adagolási szakasz a címkén. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

nikotin jön egy beteg használati utasítást. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat.

Fontos az is, hogy egy stop-dohányzó programot, amely esetleg az oktatás, a tanácsadás és pszichológiai támogatás. Ez megkönnyítheti az Ön számára, hogy hagyja abba a dohányzást.

A legtöbb foltok, az erejét a tapasz csökkenni fog néhány hét alatt, amíg a felhasználásra leáll. Ha egy javítást, amely csak az egyik erőssége, használat után megállt a kezelési periódus a címkén feltüntetett.

NicoDerm® CQ tapaszt

Az adag nikotin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú nikotin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Eltávolítása után a használt tapaszt, félbe kell hajtani, hogy a ragadós oldalon együtt. Helyezze a tapaszt a tárolási tasakot és dobja el. Győződjön meg róla, hogy elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Fontos, hogy befejezze a NicoDerm® CQ 3 lépés program teljesen. Ha kell használni a tapaszt hosszabb ideig, beszéljen orvosával.

Helyes használata a nikotin

Terhes nőknek csak akkor használja a nikotint az orvos utasítása szerint. A cigarettafüst súlyosan károsíthatja a gyermek. Próbálja megállítani a dohányzás nélkül gyógyszert. Bár a nikotin Úgy gondolják, hogy biztonságosabb, mint a dohányzás, a kockázatokat a gyermek nikotin nem teljesen ismert.

Nikotintartalmú termékeket kell tartani elzárva a gyermekek és a háziállatok. Kis mennyiségű nikotin okozhat súlyos nemkívánatos hatások a gyermekek, és a használt tapaszok tartalmaz elegendő nikotin okoz problémát. Ha a tapasz lenyeli, azonnal forduljon orvosához vagy a mérgezési központot egyszerre.

Enyhe viszketés, égő érzés, bizsergés vagy előfordulhat, amikor a javítás először alkalmazzák. Ez elmegy 24 órán belül. Hívja fel orvosát, ha van egy kiütés vagy ha a bőr duzzadt vagy piros. Ne tegye az új patch.

Az átlátszatlan NicoDerm® CQ tapasz okozhat égési sérülést, ha során a mágneses rezonanciás képalkotás (MRI) vizsgálat. El kell távolítani a tapaszt, mielőtt egy MRI eljárást.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Óvintézkedések használat közben a nikotin

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

nikotin Side Effects

nikotin

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Dohányzásról való leszokás bupropion, Chantix, nikotin, vareniklint, Zyban, Nicoderm CQ, Nicorette, Nicotrol inhalátor, Habitrol, Buproban Leader nikotin polacrilex, Nicotrol NS, Nicorelief, Commit