Nitrolingual Pumpspray

Használja a Nitrolingual Pumpspray

Terápiás Osztály: antianginás

Kémiai Osztály: Nitrát

Nitroglicerin tartozik nevezett gyógyszerek csoportjába nitrátok. Ez ellazítja az ereket, és növeli a kínálat a vér és az oxigén a szív, miközben csökkentik a munkaterhelés. Ha rendszeresen használják a hosszú távon, vagy csak edzés előtt, vagy egy stresszes esemény, ez segít megelőzni az anginás rohamok bekövetkezését.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását nitroglicerin a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Nitrolingual Pumpspray

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát nitroglicerin az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél a nitroglicerin.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a nitroglicerin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Nitrolingual Pumpspray. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Nitroglicerin kapható kétféle termékeket, amelyek használják a különböző okok miatt. A kiterjesztett hatóanyagleadású kapszulák használják minden nap egy meghatározott ütemezés, hogy megakadályozzák az anginás rohamok. Az orális spray és nyelvalatti tabletta gyorsan dolgozni, hogy ne egy anginás roham, amely már megkezdte, vagy fel lehet használni, hogy megakadályozzák az angina, ha azt tervezi, hogy gyakorolja, vagy várni egy stresszes esemény.

Amikor elkezdi érezni a támadás angina kiindulási (mellkasi fájdalom, szorító érzés vagy szorította a mellkasban), üljön le. Ezután tegyük a nyelvalatti tablettát a szájába, vagy a nyelve alatt. Ha a szóbeli spray, akkor permetezze vagy a nyelv alá. Lehet szédülést, feledékenység vagy ájulás után hamarosan egy tablettát vagy spray, így biztonságosabb ülni, nem pedig állni, amíg a gyógyszer működik. Ha szédülést vagy ájulás ülve, csak néhány mély lélegzetet, és hajlítsa előre a fejét két térde közé. Maradj nyugodt, és akkor jobban érzi magát, néhány perc alatt.

Nitroglicerin nyelvalatti tablettát nem szabad szétrágni, összetörni, vagy lenyelni. Ezek a munka sokkal gyorsabban, ha keresztül felszívódik a száj nyálkahártyáján. Helyezze a tablettát a nyelv alá, vagy a pofa és az íny, és hagyjuk, hogy feloldódjon. Nem szabad enni, inni, dohányozni, vagy használja a bagó, miközben a tabletta feloldódik.

Nitroglicerin nyelvalatti tabletta általában adnak enyhülést 1-5 percig. Azonban, ha a fájdalom nem enyhül, akkor használja a második tablettát 5 perc után, hogy az első tablettát. Ha a fájdalom továbbra is további 5 percig, egy harmadik tabletta lehet használni. Ha még mindig mellkasi fájdalom után összesen 3 tablettát, azonnal forduljon orvosához vagy menjen kórházba ügyeletre azonnal. Ne vezessen magát, és hívja a 911, ha szükséges.

Lehet beadni 1 vagy 2 spray nitroglicerin Szájspray kezdetén a mellkasi fájdalom. Ha a fájdalom továbbra is 5 perc után, egy harmadik permet lehet használni. Meg kell várni, 5 perc után az első 1 vagy 2 spray használata előtt egy harmadik spray. Ha még mindig mellkasi fájdalom után összesen 3 spray, forduljon orvosához vagy menjen kórházba ügyeletre azonnal. Ne vezessen magát, és hívja a 911, ha szükséges. Ne használjon több, mint 3 spray 15 perc alatt.

Nyelje le a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszula egész. Nem osztott, ne törje össze, és ne rágja szét azt.

Meg kell venni a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszula első dolog reggel, és kövesse ugyanazt az ütemezést minden nap. Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha van egy “gyógyszermentes” ideig minden nap, amikor ne vegye meg. Orvosa fogja menetrend a dózisokat a nap folyamán, hogy lehetővé tegye a drogmentes időben. Kövesse a menetrend adagoló alaposan, így a gyógyszer megfelelően fog működni.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betét óvatosan. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Helyes használata nitroglicerin

Ahhoz, hogy a szájon át spray-

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszulák zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény.

Óvintézkedések használat közben Nitrolingual Pumpspray

Nyelvalatti tablettát kell tartani az eredeti üvegben. Csavarja vissza a kupakot szorosan minden egyes használat után, és tárolja az üveget szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény.

Tárolja a szóbeli permetet szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Nem fagyasztható. Ne tartsd meg ezt a gyógyszert, az autóban, ahol lehet kitéve szélsőséges hideg vagy meleg. Ne próbálja erővel nyissa ki a tartályt és ne dobja tűzbe, akkor is, ha üres.

Ha lesz szedni ezt a gyógyszert hosszú ideig, nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ne szedje avanafil (Stendra®), riociguat (Adempas®) a szildenafil (Viagra), tadalafil (Cialis®), vagy vardenafil (Levitra®) használata közben ezt a gyógyszert. Ezen gyógyszerek együttesen homályos látást okozhat, rosszullétet, szédülést, vagy ájulás. Ha ezeket a gyógyszereket szedi, és van egy anginás roham, el kell mennie a kórházba azonnal.

Ez a gyógyszer okozhat fejfájást. Ezek fejfájás jelzi, hogy a gyógyszer működik. Ne hagyja abba a gyógyszer alkalmazását, vagy módosítsa az időt használja, annak érdekében, hogy elkerüljék a fejfájást. Ha súlyos fájdalmat, beszéljen orvosával.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás léphet fel, különösen, ha felkel gyorsan fekvő vagy ülő helyzetben. Felállt, lassan segíthet. Továbbá, fekve egy kicsit enyhítheti szédülés vagy szédülés.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás szintén nagyobb valószínűséggel fordul elő, ha alkoholt iszik, állni hosszú ideig, a testmozgás, vagy ha az idő meleg. Amíg ezt a gyógyszert szedi, legyen óvatos, hogy korlátozzák az alkohol iszol. Is, extra ápolást sportolás közben, vagy meleg, vagy ha kell állni hosszú ideig.

Nitrolingual Pumpspray Side Effects

Nitrolingual Pumpspray (nitroglicerin)

Ne hagyja abba a gyógyszer szedését anélkül, hogy először ellenőrzi orvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget, amit használ a leállítás előtt teljesen.

Homályos látás, vagy szájszárazság fordulhat elő használata közben ezt a gyógyszert. Kérdezze meg orvosát, ha ez aggaszt.

Súlyos bőrreakciók fordulhatnak elő ezzel a gyógyszerrel. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha repedések a bőrön, melegség, a hőveszteség a szervezetből, bőrkiütés, vörös, duzzadt bőr, bőrpír, az arc, nyak, kar és esetenként, a mellkas felső részén, vagy hámló bőr, míg használja ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Angina aszpirin, amlodipin, metoprolol, atenolol, karvedilol, Norvasc

Heart Attack Plavix, lisinopril, aszpirin, metoprolol, atenolol, warfarin

Angina pectoris profilaxisa aszpirinnel, metoprolol, atenolol, diltiazem, nitroglicerin, toprol-XL

Szívelégtelenség lisinopril, amlodipin, metoprolol, furoszemid, karvedilol, Lasix