non-Hodgkin limfóma felkészülés a találkozó

Hogy egy találkozót a háziorvos vagy a háziorvos, ha bármilyen jelek vagy tünetek aggasztja Önt. Ha az orvos azt gyanítja van non-Hodgkin limfóma, akkor lehet hivatkozni, hogy egy orvos, aki specializálódott betegségek, amelyek befolyásolják a vérsejtek (hematológus).

Mivel a kinevezések lehet rövid, és mert sokszor sok földi fedezésére, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült. Itt van néhány információ, hogy segítsen felkészülni, és mit várnak el az orvos.

Idejét meg orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít a legtöbbet kihozni az időt együtt. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő. A nem-Hodgkin limfóma, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg orvosát a

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg orvosát, ne habozzon feltenni további kérdéseket, ahogy jönnek közben a találkozó.

Amit megtehetsz

Mit várnak el az orvos

Orvosa valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk több időt fedezi a pontokat szeretnénk foglalkozni. Orvosa kérheti