norpace cr

Figyelembe véve az ismert proarrhythmiás tulajdonságait dizopiramid és a hiányzó bizonyíték javította a túlélést bármely antiarrhythmiás gyógyszer nélküli betegekben életveszélyes ritmuszavarok, a használata dizopiramid, valamint más antiaritmiás számára kell fenntartani betegek életveszélyes kamrai ritmuszavarok.

Használja a Norpace CR

Terápiás Osztály: antiaritmiás, IA csoportjába

Ez csak az Ön orvos előírása szerint.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Ezt a gyógyszert tesztelt gyermekek és nem kimutatták, hogy a különböző mellékhatások, vagy probléma, mint ez a felnőtteknél.

Egyes mellékhatások, mint például a nehéz vizelés és szájszárazság, lehet nagy valószínűséggel előfordulnak időseknél, akik általában érzékenyebbek, mint a fiatalabb felnőttek hatásainak dizopiramid.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Norpace CR

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek dizopiramid. Lehet, hogy nem kifejezetten a Norpace CR. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vegye dizopiramid pontosan az orvos utasítása szerint annak ellenére, hogy jól érezheti magát. Ne vegyen be több gyógyszert, mint a rendezett.

Azoknál a betegeknél, figyelembe véve a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszulák

Azoknál a betegeknél, figyelembe véve a kiterjesztett hatóanyagleadású tabletta

Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vérben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot. Is, akkor a legjobb, hogy a dózisok egyenletesen elosztott alkalommal éjjel és nappal. Például, ha figyelembe négy adag naponta, az adagokat kell egymástól körülbelül 6 óra teljen el. Ha ez zavarja az alvást, vagy egyéb napi tevékenységet, vagy ha segítségre van szüksége a tervezés a legjobb idő, hogy vegye be a gyógyszert, kérdezze meg kezelőorvosát.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások ellenőrizze, hogy a gyógyszer megfelelően működik.

Helyes használata dizopiramid

Ne hagyja abba a gyógyszer szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Megállás hirtelen okozhat komoly változást a szívműködést.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás léphet fel, különösen, ha felkel a fekvő vagy ülő helyzetből. Ez annak köszönhető, hogy csökkentette a vérnyomást. Felállt, lassan segíthet. Ez a hatás nem jelentkezik gyakran dózisban dizopiramid általában használt, de ügyeljen arra, hogy tudja, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber. Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Dizopiramid ritkán okoz hipoglikémiát (alacsony vércukorszintet) néhány ember. (Lásd lent). Ha a fenti tünetek jelennek meg, enni vagy inni egy élelmiszer tartalmaz cukrot, és hívja orvosát azonnal.

Ez a gyógyszer okozhat homályos látás vagy egyéb látási problémák. Ha ezek közül bármelyik előfordul, ne vezessen, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tudja, hogy jól.

Dizopiramid okozhatja szárazság a szemek, a száj és az orr. Ideiglenes enyhítésére szájszárazság, használat cukormentes cukorkát, vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Ha azonban a szájszárazság tovább több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és az orális gombás fertőzések.

Ezt a gyógyszert gyakran teszi izzad kevesebb, így a testhőmérséklet emelkedik. Használja extra arra, hogy ne a túlmelegedéstől sportolás közben, vagy meleg időben, amíg ezt a gyógyszert szedi, mivel túlmelegedését esetleg eredményezhet hőguta.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Óvintézkedések használat közben Norpace CR

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Norpace CR Side Effects

Norpace CR (dizopiramid)

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Aritmia amiodaron, propranolol, verapamil, lidokain, Inderal, Tikosyn, mexiletin, Pacerone, Cordarone, kinidin, prokainamid, Calan, dofetilid, Mexitil, dizopiramid, Verelan, Norpace, Calan SR, Pronestyl, isoptin SR, moricizine, Quinidex Extentabs, Covera- HS