otthoni kezelés carpalis alagút szindróma fájdalom

Otthoni kezelés carpalis alagút szindróma

Amikor a fájdalom elmúlt, kezdődik gyakorlatok rugalmasságát és erejét a kar és a csukló. Ismerje meg a legjobb pozíció és testtartás és kézi csukló mozgását.

Enyhíthetik a fájdalmat és megakadályozza a további vagy maradandó károsodását medianus; Lehet teljesen enyhíti a tüneteket, ha a kezelést elkezdeni, amikor a tünetek először fordul elő.

Pihenteti ujjait, kezét és csuklóját. Stop tevékenységek, amelyek Ön szerint okozhatja zsibbadás és fájdalom. Ha a tünetek javulnak, folytassa a tevékenységet fokozatosan. Mint te, tartsa a csukló egyenes vagy enyhén hajlított; Jég a csuklóját a 10-15 perc lehet, egyszer vagy kétszer egy óra; Vegyük figyelembe nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek (NSAID-ok), hogy enyhíti a fájdalmat, és csökkenti a duzzanatot. Vizsgálatok nem mutattak az NSAID-ok, hogy hatékony legyen a carpalis alagút szindróma, de segíthet enyhíteni a tüneteket. Legyen biztonságban gyógyszerekkel. Olvassa el és kövesse az utasításokat a címkén; Viseljen csukló sín éjjel a csukló semleges helyzetben, és enyhíti a nyomást a nervus medianus.