Rosszindulatú Mesothelioma kezelés

Rosszindulatú mesothelioma egy olyan betegség, amely rosszindulatú (rákos) sejtek találhatók a mellhártya (a vékony szövet, hogy a vonalak a mellüregben és lefedi a tüdő), vagy a hashártya (a vékony szövet, hogy a vonalak a has és lefedi a szervek a has). Rosszindulatú mesothelioma is alkothatnak a szívben vagy a herék, de ez ritka. Nagyítás Rosszindulatú mesothelioma formák a vékony szövet, amely magában foglalja a tüdő, mellkasfal, a has, szív vagy herék.

Bármi, ami növeli annak esélyét, hogy kapok egy betegség úgynevezett kockázati tényező. Miután a kockázati tényező, nem jelenti azt, hogy kapsz rákot; nem rendelkező kockázati tényezők nem jelenti azt, hogy nem fog a rák. Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, hogy veszélyben lehet.

A legtöbb ember a rosszindulatú mesothelioma dolgozott vagy lakott helyeken, ahol belégzés vagy lenyelés azbeszt. Miután kitéve az azbeszt, általában hosszú időt vesz igénybe a rosszindulatú mesothelioma alkotnak. Élet egy személy, aki dolgozik közel azbeszt szintén kockázati tényező a rosszindulatú mesothelioma.

Előfordul, hogy a rák okoz folyadék összegyűjtésére a mellkas vagy a has. Jelek és tünetek oka lehet a folyadék, rosszindulatú mesothelioma, vagy más feltételeket. Kérdezze meg orvosát, ha az alábbiak közül bármelyik

Néha nehéz megmondani, a különbség rosszindulatú mesothelioma a mellkasban és a tüdőrák.

A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet diagnosztizálni rosszindulatú mesothelioma a mellkasban vagy hashártya

Eljárások gyűjtésére használt a sejtek vagy szövetek közé tartoznak a következők

A következő teszteket lehet végezni a sejtek és szöveti mintákat, amelyeket figyelembe

A prognózis (esélye a hasznosítás) és a kezelési lehetőségek függenek a következő

Az alkalmazott eljárás annak kiderítésére, hogy a rák átterjedt kívül a mellhártya vagy a hashártya nevezik megállóhelyeken. Az összegyűjtött információk az; átmeneti folyamat határozza meg a betegség stádiumától. Fontos tudni, hogy a rák átterjedt, hogy a tervben kezelésre.

A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni az átmeneti folyamat

Rák terjedt át a szöveten, a nyirokrendszer, a vér

Ha a rák átterjed egy másik része a test, ez az úgynevezett metasztázis. A rákos sejtek elszakadni ahol elkezdték (a primer tumor) és az utazás a nyirokrendszer vagy vér.

A metasztatikus tumor azonos típusú rák, mint az elsődleges daganat. Például, ha a rosszindulatú mesothelioma átterjed az agy, a rákos sejtek az agyban valójában rosszindulatú mesothelioma sejteket. A betegség metasztatikus malignus mesothelioma, nem agydaganat.

I. szakasz van osztva szakaszaiban az IA és IB

A Stage II, rák található az egyik oldalon a mellkas a bélés a mellkas falán, a bélés a mellüregben között a tüdő, a bélés, amely magában foglalja a membránt, és a bélés, amely magában foglalja a tüdőben. Továbbá, a rák átterjedt az egyik vagy mindkét alábbi

III-as stádiumú, az alábbiak valamelyike ​​igaz

Rák található egyik oldalon a mellkas, a bélés a mellkas falán. Rák átterjedt

Rák átterjedt a nyirokcsomók, ahol a tüdő csatlakozik a hörgők mentén légcső és a nyelőcső között a tüdő és a membrán, vagy az alatt a légcső.

vagy

Rák található egyik oldalon a mellkas a bélés a mellkas falán, a bélés a mellüregben között a tüdő, a bélés, amely magában foglalja a membránt, és a bélés, amely magában foglalja a tüdőben. Rák egy vagy több az alábbiak

Rák átterjedt a nyirokcsomók, ahol a tüdő csatlakozik a hörgők mentén légcső és a nyelőcső között a tüdő és a membrán, vagy az alatt a légcső.

Ebben a szakaszban a IV, a rák nem lehet eltávolítani a műtét, és megtalálható az egyik vagy mindkét oldalán a test. Rák átterjedt nyirokcsomók bárhol a mellkasban vagy meghaladja a kulcscsontja. Rák egy vagy több a következő módok

Ismétlődő rosszindulatú mesothelioma rák, amely kiújult (jött vissza), miután azt nem kezelték. A rák kiújulhat a mellkas vagy a has vagy más testrészek.

Különböző kezelések állnak rendelkezésre betegek rosszindulatú mesothelioma. Egyes kezelések szabvány (a jelenleg használt kezelés), és néhány jelenleg klinikai kipróbálás. A kezelés klinikai vizsgálat egy kutatási tanulmány célja, hogy segítsen javítani a jelenlegi kezelések vagy információt szerezzen az új kezelések a rákos betegek számára. Amikor a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az új kezelés jobb, mint a standard kezelést, az új kezelési válhat a standard kezelést. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

A következő sebészeti kezelések használhatók rosszindulatú mesothelioma a mellkasban

Még ha az orvos eltávolítja a rák látható idején a műtét, néhány beteg esetében adható kemoterápia vagy sugárkezelés után, a műtét megölni rákos sejteket, hogy marad. A kezelés a műtét után, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy a rák vissza fog térni, az úgynevezett adjuváns terápia.

Sugárkezelés a rák kezelésére használó nagy energiájú röntgen-vagy más típusú sugárzás megöli a rákos sejteket, vagy tartsa őket a nő. Kétféle sugárkezelés. Külső sugárkezelés használ a gép a testen kívül, hogy küldjön sugárzás felé a rák. Belső sugárkezelés használ radioaktív anyagot zárt a tűk, magvak, vezetékek, vagy a katéter, amelyek helyezett közvetlenül vagy annak közelében a rák.

Az, hogy a sugárkezelés miatt típusától függ, valamint a rák stádiuma kezelendő.

Kemoterápia a rák kezelésére használó gyógyszerek megállítani a rákos sejtek növekedését, vagy megöli a sejteket, vagy megállás őket elválasztó. Ha a kemoterápiát szájon át vagy injekció formájában vénába vagy izomba, a gyógyszer a véráramba, és elérheti a rákos sejtek a szervezetben (szisztémás kemoterápia). Ha a kemoterápiát helyezett közvetlenül a cerebrospinalis folyadékba, egy szerv, vagy egy testüreg, mint a mellkas vagy a hashártya, a gyógyszerek elsősorban a daganatsejteket érinti azokat a területeket (regionális kemoterápia). A kombinációs kemoterápia a használata több mint egy rákellenes gyógyszer.

Hipertermikus hasüregbe kemoterápia kezelésére használt mesothelioma átterjedt a hashártya (szövet, hogy a vonalak a has és lefedi a szervek a has). Miután a sebész eltávolítja a rák látható, tartalmazó oldatot rákellenes gyógyszerek melegítjük, és pumpálnak és ki a has, hogy megöli a rákos sejteket, amelyek továbbra is fennállnak. Fűtés a rákellenes gyógyszerek ölni több rákos sejteket.

Az, hogy a kemoterápia miatt típusától függ, valamint a rák stádiuma kezelendő.

rosszindulatú Mesothelioma

Ez az összefoglaló rész ismerteti kezeléseket is tanulmányozták klinikai vizsgálatokban. Lehet, hogy nem említi minden új kezelési tanulmányozzák. Információ klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Biológiai terápia olyan kezelés, amely a beteg immunrendszere a rák elleni küzdelemben. Anyagok a szervezet által előállított vagy tett a laboratóriumban használják, hogy növeljék, a közvetlen, illetve helyreállítása a szervezet természetes védekező rák ellen. Ez a fajta rák kezelésére is hívják bioterápiát vagy immunterápiában.

Célzott terápia egy olyan típusú kezelésére használó gyógyszerek vagy egyéb anyagok megtámadják speciális rákos sejteket. Célzott terápiák általában kevesebb kárt okoznak a normális sejtekre, mint a kemoterápia vagy sugárkezelés nem. A monoklonális antitestek és kináz inhibitorok típusú célzott terápiák tanulmányozzák a kezelés a rosszindulatú mesothelioma.

A monoklonális antitest terápia a rák kezelésére használó antitestek történt a laboratóriumban, egyetlen típusú immunrendszer sejt. Ezek az antitestek anyagok azonosítására ráksejtekre vagy normális anyagokat, amelyek segítenek a rákos sejtek növekedését. Az antitestek tulajdonítanak anyagok és megölik a rákos sejteket, megakadályozzák a növekedés, vagy tartsa őket terjedését. A monoklonális antitesteket adott infúzió formájában. Ezek alkalmazhatók önmagukban vagy szállítására gyógyszerek, toxinok, vagy radioaktív anyagok közvetlenül a rákos sejteket.

Kináz inhibitorok célzott terápia gyógyszerek blokkbiztosítások szükséges daganatok növekedését.

Egyes betegeknél, részt vesz egy klinikai vizsgálat lehet a legjobb kezelés választás. Klinikai vizsgálatok részét képezik a rákkutatás folyamatot. Klinikai vizsgálatok, hogy kiderüljön, ha új rákos kezelések biztonságosak és hatékonyak, vagy jobb, mint a standard kezelést.

Sok mai standard kezelése a rák alapuló korábbi klinikai vizsgálatokban. A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálat részesülhet a standard kezelés vagy az elsők között kap új kezelés.

A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálatokban is javítani az utat rák fogják kezelni a jövőben. Még ha a klinikai vizsgálatok nem vezetnek hatékony új kezelések, gyakran választ fontos kérdésekre, és segíthetik a kutatás előre.

Néhány klinikai vizsgálatokban csak olyan betegek esetében, akik még nem kaptak kezelést. Más vizsgálatok vizsgálati kezelések a betegek, akiknek a rák nem ütött jobban. Vannak klinikai vizsgálatok, amelyek próbára új módon megállítani a rák ismétlődő (jön vissza), vagy csökkentse a mellékhatások a rák kezelésére.

Klinikai vizsgálatok zajlanak sok részén az országban. Lásd a kezelési lehetőségei következő részben a linkeket a jelenlegi kezelési klinikai vizsgálatokban. Ezeket lekért lista a klinikai vizsgálatokban.

Egyes vizsgálatok történtek vala, hogy diagnosztizálják a rákot, vagy hogy megtudja, a színpadon a rák lehet ismételni. Egyes vizsgálatok kell ismételni, hogy milyen jól működik a kezelés hatásosságát. Döntéseket arról, hogy továbbra is, a változás, vagy hagyja abba a kezelést lehet alapozni az ezen vizsgálatok eredményét.

Egyes vizsgálatok továbbra is tenni időről időre a kezelés után véget ért. A fenti vizsgálatok eredményeit az is látható, ha az Ön állapota megváltozott, vagy ha a daganat kiújult (jön vissza). Ezek a vizsgálatok néha nyomon követési vizsgálatok vagy kivizsgálások.

Ha rosszindulatú mesothelioma az egyik része a mellkas bélés, a kezelés a következő lehet

Ha rosszindulatú mesothelioma megtalálható több, mint egy hely a mellkas, a kezelés lehet az alábbi

Ha rosszindulatú mesothelioma a peritoneális bélés, a kezelés a következő lehet

lokalizált rosszindulatú mesothelioma. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Ha előrehaladott rosszindulatú mesothelioma talált a mellkas, a kezelés lehet az alábbi

Ha előrehaladott rosszindulatú mesothelioma található a hashártya, a kezelés lehet az alábbi

előrehaladott rosszindulatú mesothelioma. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelés visszatérő rosszindulatú mesothelioma lehet az alábbi lehetőségek közül

visszatérő rosszindulatú mesothelioma. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

rosszindulatú mesothelioma, lásd az alábbi

Általános rák információk és egyéb források a National Cancer Institute, lásd az alábbi

Ez a rák információs összefoglaló naprakész információkkal, a kezelés a rosszindulatú mesothelioma. Ez azt jelentette, hogy tájékoztassa és segítse a betegek, a családok, és a gondozók.

Adult Treatment Editorial Board.

A klinikai vizsgálat egy tanulmányt, hogy válaszoljon egy tudományos kérdés, mint például, hogy egy kezelés jobb, mint a másik. Vizsgálatok régebbi vizsgálatok alapján, és a tanultak a laboratóriumban. Minden próba választ bizonyos tudományos kérdések annak érdekében, hogy új és jobb módja, hogy segítsen rákos betegek. A kezelés során a klinikai vizsgálatokban, információkat gyűjtenek a hatását az új kezelés, és milyen jól működik. Ha a klinikai vizsgálat azt mutatja, hogy az új kezelés jobb, mint egy jelenleg használt, az új kezelési válhat “standard”. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Felnőtt kezelési Editorial Board. Rosszindulatú Mesothelioma kezelés. Bethesda, MD: / típusok / mesothelioma / beteg / mesothelioma-kezeléssel. . [PMID: 26389166]