sújt veszteni! íze jó!

Tíz finom módon besurranó gyümölcsöt és zöldséget a diéta.

Hallottátok, hogy a gazillion alkalommal: Ha azt szeretné, hogy az egészséges, jobb lenne, ha enni a gyümölcsöket és zöldségeket. Még több mint 90 százaléka felnőtt még mindig nem kap a napi mennyiséget a kormány azt javasolja: körülbelül 2 csésze gyümölcsöt és 2.5 csésze zöldséget. “Ez egy igazi egészségügyi probléma”, mondja Larry Cohen, M. D. epidemiológus a Centers for Disease Control and Prevention. “Tanulmányok azt mutatják, hogy a termék gazdag étrend az egyik legjobb módja, hogy kezelni a súlyát, és hogy elkerüljék a szívbetegségek, a rák egyes fajtái, és a cukorbetegség.” Néhány kemény bizonyíték: a nők egy tanulmány, akik ettek termelnek és más magas rosttartalmú ételek elvesztette 2-3 kilót több, mint egy alacsony rosttartalmú étrend. A jó hír az, hogy ez könnyű, hogy a kitöltés, most, hogy a friss, ízletes termékekkel mindenhol elérhető.

Intelligens stratégiák: Shop, Prep, Plan

Gondolj szezonális. Lehet, hogy talált paradicsommal vagy áfonya édeskés, savanyú, vagy csalódást a múltban, de mielőtt elutasítják őket örökre, próbálja meg őket a főszezonban, amikor ízek vannak a legjobb. Frissen szedett augusztus: zöldbab, kukorica, őszibarack, szilva, paradicsom, nyári squash, bogyók, és a görögdinnye. (A teljes listát a szezon termel a régió, nézd meg http: //www.fieldtoplate/guide.php.)

Vásárolni a helyi. A gyümölcsöket és zöldségeket az Ön gazdálkodók piaci lesz néhány a legfrissebb megtalálható, mert ők a helyben termesztett – ami azt jelenti, hogy nem töltött időt szállítanak üzletek, egyre sebezhető íz és frissesség veszteség az út mentén. Ahhoz, hogy megtalálja a piacok a területen, nézd meg http://www.ams.usda.gov/farmersmarkets

Terv előkészítési ideje. Töltsön 30 perc vasárnap este mosás, hámozás, és prepping zöldség és gyümölcs: nassolás piros paprika helyett chips vagy főzés keverjük készre sütjük vacsora helyett pizza rendelés vonzóbb (és így könnyebb), ha az összetevők készen állnak, és várakozás.

ízletes ötletek

Próbálja ki ezeket a finom, egyszerű tipp Csád Luethje, séfje a Red Mountain Spa Ivins, UT.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves