szülésindítás, gyarapításához – téma áttekintése

Mivel a terhesség végén közeledik, a méhnyak általában megpuhult (érett) és kezd nyitni (kitágulnak) és vékony (eltüntetése), felkészülés vajúdás és a szülés. Ha a munkaerő-természetben nem indul a saját és a hüvelyi szülés kell történni hamarosan, a munkaerő lehet elkezdeni mesterségesen (indukált).

Amikor munkaerő indukált egészségügyi okokból, ez általában azért, mert biztonságosabb, ha a baba most kockázat helyett a további problémák tartózkodó terhes.

A munkaerő lehet indukált az egyik a következő okok

Egyes nők kérni, hogy a munkaerő-indukált, ha nincs orvosi oka van (választható indukció). És néha az orvosok fogja ösztönözni a munkaerő számára, nem orvosi okokból, például akkor, ha él távol a kórházba, és nem azt, hogy a kórházba, ha bemegy a munkaerő. Ezekben a helyzetekben a kezelőorvos vár addig, amíg legalább 39 hét, mert ez a legbiztonságosabb a baba.

A terhesség ment 1-2 hetekkel a becsült esedékesség napján; Van egy feltétel (mint például a magas vérnyomás, a placenta abruptio, fertőzés, tüdőbetegség, preeclampsia, vagy a cukorbetegség), amelyek veszélyeztetik az egészségét vagy a gyermeke egészsége, ha a terhesség folytatódik. ; A víz (magzatburok) megtört, de az aktív munkaerő-összehúzódások még nem kezdődött el; A baba olyan állapotban van, amelyet kezelni kell, és a kockázatok hüvelyi szülés alacsony. Indukció és hüvelyi szülés nem kísérli meg, ha a baba is sérülhet, vagy közvetlen veszélyben van. Az ilyen esetekben egy császármetszés (C-szakasz) általában történik.

Ha a munkaerő nem történik, mint várták, vagy szükség szerint, indukáló munkaerő kedvelik, mint szállító császármetszéssel. Ha szülésindítás nem volt sikeres, újabb kísérlet lehetséges. Egyes esetekben a császármetszés a legjobb anya és a baba, attól függően, hogy a feltételeket.