tej allergia kezelések és gyógyszerek

Az egyetlen módja, hogy megelőzzük az allergiás reakció elkerülése érdekében a tej és tejfehérjét. Ez nehéz lehet, mert a tej gyakori összetevője a sok ételben. Továbbá, néhány emberek egy tej allergia képes elviselni a tej egyes formáit, mint például a tej, amely fűtött a sütőipari termékek, vagy valamilyen feldolgozott élelmiszerek, mint például a joghurt. Beszéljen orvosával arról, mit kell elkerülni.

Annak ellenére, hogy a legjobb erőfeszítéseket, ha Ön vagy gyermeke véletlenül fogyaszt tejet, gyógyszerek, mint például antihisztaminok csökkenthetik enyhe jelei és tünetei allergiás reakció. Taken expozíció után tej, antihisztamin segíthet enyhíteni a rossz közérzet.

Ha Ön vagy gyermeke súlyos allergiás reakció (anafilaxia), akkor szükség lehet egy vészhelyzeti injekciót epinefrin (adrenalin), és egy utat az ügyeletre. Ha a veszélye, hogy a reakció súlyosbodik, az Ön vagy gyermeke lehet, hogy folytatni injekciós adrenalin (például EpiPen, Auvi-Q, mások) minden alkalommal. Már meg orvosát vagy gyógyszerészét bemutatja, hogyan kell használni ezt a készüléket úgy, hogy csak felkészült vészhelyzet.