van egy természetes influenza gyógyítására?

Keres egy természetes influenza kezelésére? Néhány jogorvoslati enyhíthetik a tüneteket, de nincs természetes gyógymód. Nem létezik olyan természetes módon az influenza megelőzésére. Az egyetlen biztos módja annak, hogy tartsa be az immunizálás egy influenza elleni vakcina.

Ha egy olyan ember, aki kérkedik, jön az influenza szezon, hogy “soha, valaha is beteg” tudatában kell lennie: Az esélyek lehet felzárkózni az Ön számára. Évente mintegy 5% -ról 20% -a amerikai egyesült államokbeli lakosok kap influenza, a becslések szerint a CDC; Figyelembe bizonyos vírusellenes gyógyszerek 48 órán belül a tünetek is időtartamának lerövidítése az influenza, de ehhez elismerve van az influenza, egyre a kapcsolatot orvosával, és megy, hogy a gyógyszerész előtt 48 órával fel; Csak abban az esetben, ha a szám …

Rossz érzés nem olyan szórakoztató, de ez azt jelenti, a gyógyító folyamat a munka a harcot az influenza. A láz megöli a vírust, hogy a test melegebb, mint a normális. Ez azt is elősegíti a csíra-ölő fehérjék szintje a vérben kap, ahol kell gyorsabban. Tehát, ha fut egy enyhe láz egy-két nap, akkor is kap is gyorsabb.

A köhögés egy tünet a célra. Segít törölje a sűrű váladék a légutakban, amely magában hordozza a baktériumokat, hogy a tüdő és a test többi része.

Hogy orrdugulás legjobban kezelni enyhén vagy egyáltalán nem. A nyálkahártya-összehúzó lassítja az áramlást az erek az orrban és a torokban. De gyakran szeretné megnövekedett véráramlás, mert melegíti a fertőzött területen, és segít minden trutyi törölje a baktériumokat a szervezetből.

Egy természetes megoldás, hogy több vizet inni. Lehetővé teszi nyálka vékonyabb és könnyebb megszabadulni, ha köhög vagy csapás. Az orrmelléküregek csatorna jobb, ha nem mind kiszáradtak, és ha a dolgok bennük mozog, akkor kevésbé valószínű, hogy fertőzött.

Igen. Egy öblítés segíthet szakítani torlódások és távolítja el a baktériumokat és részei a vírus az orrod. Lehet vásárolni egy over-the-counter sós permet vagy használja ezt a receptet

Keverjük össze 1/4 teáskanál sót és 1/4 teáskanál szódabikarbóna 8 dl meleg vízben. Hajoljon át a mosdó. Óvatosan spriccel a megoldás az orrlyukba egy izzó fecskendőt. Tartsa a másik oldalán az orrát zárt ujjával. Hagyja, hogy a mix kifolyni. Ismételjük 2-3 alkalommal, majd tegye ugyanezt a másik oldalon.